Bine ati venit!

OK DRAGASANI este un proiect care a luat nastere in anul 2011, din dorinta de a oferi orasului un mediu de informare, dezbatere, discutii axate pe viata orasului si a cetatenilor. Totul cu scopul de a participa activ pentru ca orasul sa se dezvolte prin implicarea tuturor cetatenilor interesati de viata orasului.

Proiectul s-a dezvoltat in mediul online odata cu aparitia retelelor de socializare, unde oamenii pot interactiona mult mai usor si rapid, cel mai activ fiind grupul de Facebook “OK DRAGASANI”, cel mai mare si activ grup din Dragasani, care poate fi accesat aici https://www.facebook.com/groups/okdragasani .

OK DRAGASANI este o platforma de informare, comunicare, dezbatere, socializare, cu informatii veridice si de calitate, pentru toti dragasenenii, indiferent de preferinte, orientari politice, varsta, etnie, sex, religie, etc.

Asteptam toti cetatenii din Municipiul Dragasani sa se implice activ in viata orasului si sa participe constructiv la activitati si dezbateri.

OK DRAGASANI – ORASUL PE CARE IL FACI TU

Daca doriti sa ne contactati, o puteti face la adresa de email Dragasani01 [at] gmail.com sau puteti trimite o sesizare prin formularul de AICI