CAMPANIE STERILIZARE CAINI

Animalele sunt fiinte care au nevoie de grija si protectie.

Din pacate, multe dintre ele ajung sa fie abandonate, maltratate, chinuite, iar aceste lucruri nu sunt normale intr-o societate civilizata, moderna.

La nivelul municipiului Dragasani, abandonul animalelor, in special al cainilor a ajuns sa fie un fenomen scapat de sub controlul autoritatilor, iar aceste animale ajung sa traisca pe strazi intr-un mod impropriu, fiind neingrijite si suferind de foame, de multe ori devenind pericole pentru unele persoane.

Asociatia OK Dragasani a hotarat sa se implice in aceste probleme, initiind in acest sens o campanie de sterilizare a cainilor, impreuna cu specialisti in domeniu, medici veterinari.

Astfel, a fost demarata o prima campanie de sterilizare a cainilor, impreuna cu dna. dr. veterinar Daniela Duican, care s-a oferit sa sterilizeze lunat, gratuit, pana la cinci caini.

“Pentru a incetini rata de abandon a animalelor este nevoie sa mergem la cauza. Multe persoane nu reusesc sa aiba grija de animalele nou nascute si astfel se vad nevoite sa le abandoneze, fapt care creeaza disfunctionalitati in domenii precum siguranta publica. Solutia este sterilizarea animalelor si astfel vom putea controla si chiar reduce rata de abandon. Multumim specialistilor in domeniu care au inteles sa se implice in aceste actiuni!” Marian Rosca – presedinte Asociatia OK Dragasani

CAMPANIE STERILIZARE CAINI