DRĂGĂŞANI, VÂLCEA, încă o localitate în care cetăţenii semnează pentru demiterea primarului

În municipiul Drăgăşani, din judeţul Vâlcea, primarul este la al IV-lea mandat, conducând Primăria de 14 ani consecutiv.

Din păcate, cetăţenii din Drăgăşani sunt nemultumiţi de activitatea primarului, reclamând probleme nerezolvate în mai toate domeniile în care Primăria ar trebui să ofere soluţii. Lipsa locurilor de muncă, calitatea apei, salubrizarea, iluminatul public, drumurile, serviciile medicale, spaţiile verzi, locuinţele ANL, modul în care este cheltuit bugetul local, sunt doar câteva aspecte pe care cetăţenii din Drăgăşani le reclamă.

Din această cauză, la iniţiativa lui Marian Roşca, cetăţenii din Drăgăşani au hotărât să semneze pentru organizarea unui Referendum local pentru demiterea primarului. Din ce în ce mai mulţi oameni află despre această iniţiativă şi semnează.

Marian Roşca spune că tinerii, oamenii care îşi doresc un viitor mai bun în oraşul lor, alături de familiile lor, sunt cei care au curaj şi sunt de acord să semneze pentru demiterea primarului, fără sa stea pe gânduri. Dar sunt şi oameni care au divserse afaceri locale sau pensionari care sunt dezamăgiţi de modul în care involuează localitatea.

Pentru ca Referendumul să aibă loc, conform prevederilor Codului Administrativ, este nevoie ca cererea pentru organizarea acestuia să fie însoţită de semnăturile a minim 25% din persoanele cu drept de vot din Drăgăşani.