PROIECTE

PROIECTPLATFORMA ONLINE LOCURI DE MUNCA PENTRU DRAGASANI

Una dintre cele mai stringente nevoi ale cetatenilor din Dragasani: locurile de munca.

Pe de o parte, oamenii spun ca nu gasesc locuri de munca in Dragasani. De cealalta parte, angajatorii spun ca nu gasesc oameni pentru posturile vacante.

Platforma reuseste sa faca aceasta conexiune intre angajatori si candidati, in mediul online, usor accesibil azi pentru multe persoane.

LOCURI DE MUNCA – Cetatenii care cauta un loc de munca au acum la dispozitie o pagina de internet unde vor putea vedea in orice moment locurile de munca disponibile in Dragasani si in zonele limitrofe. Pagina poate fi accesata aici https://okdragasani.ro/locuridemunca/

PENTRU ANGAJATORI – Angajatorii pot acum sa trimita catre platforma informatii despre posturile vacante cu doar cateva click-uri ,accesand o pagina de internet unde introduc toate detaliile cu privire la locurile de munca disponibile si apoi apasa butonul “TRIMITE”. Pagina poate fi accesata aici https://okdragasani.ro/angajatori/ . Astfel, posturile vacante vor fi afisate pe platforma in cel mai scurt timp posibil, iar potentialii candidati le vor putea vedea in timp util.

PROIECTECOLOGIZARE PARCURI SI SPATII VERZI

PROIECTCOLECTARE DESEURI RECICLABILE

PROIECTCAMPANIE STERILIZARE CAINI

MAI MULTE FAPTE BUNE … in curand